Längesedan...

Det var ett tag sen jag skrev faktiskt... Det är faktiskt så att jag har jobbat lite grann, housekeeping på ett hotell.. och sen är det ju faktiskt så att Mattas  har fullt upp med hans jobb och företag så han brukar faktiskt antasta datorn delux om kvällarna.. Finns ingen chans att jag ska få använda den. 
Just nu är han på jobb och jag har ingen aning om när han kommer hem, han var "sjuk" idag men fick ändå hoppa in. Ja och så kan det ju vara när man är egen företagare.. 
När jag menar med "sjuk" så håller han nog på att få en förkylning, och vi kvinnor vet ju hur män är när de är förkylda, eller hur ;) Det roliga med de är ju att han sagt till sina nyanställda att "bara så ni vet så räcker inte en förkylning som sjukdom" typ haha! Fy fan vad jag ska pika honom med detta ;) 

För övrigt så har vi haft helt okej väder,redan haft lite sommar så man ska inte klaga! Har tillochmed badat i poolen, var riktigt skönt faktiskt! 

Ska försöka vara lite trevligare på bloggen och skriva llite, men ibland är man bara så jäääävla trött.. på mycket faktiskt!